تحقیق سالمونلا (پزشکی)

دسته بندی پزشکی
فرمت فایل doc
تعداد صفحات 16
حجم فایل 34 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

ر

سالمونا

عفونت سالمونلا بر اثر مصرف غذا یا نوشیدنى آلوده (اکثراً تخم‌مرغ یا ماکیان) ایجاد مى‌شود، و ممکن است طیف بالینى بیمارى ناشى از آن از گاسرتوانتریت تا تب روده‌اى متفاوت باشد. S تیفى موریوم و .S انتریتیدیس بخش عمده موارد بیمارى انسان را در ایالات متحده ایجاد مى‌نمایند. بیمارانى که خطر بروز سالمونلوز در آنها بالا است عبارتند از: افراد مبتلا به کاهش اسیدیته معده (مصرف آنتى‌اسید، بیمارى عدم ترشح اسید) و اختلالات گوارشى (بیمارى التهابى روده، سابقه جراحى گوراشی، مصرف آنتى‌بیوتیک). گاستروانتریت شایع‌ترین علامت است. بعد از یک دوره نهفته ۴۸-۶ ساعت، اسهال ایجاد مى‌شود که ممکن است با دل‌پیچه، تهوع، استفراغ، و تب همراه باشد. در مدفوع ممکن است لکوسیت دیده شود و در مواردى اسهال خونى واضح وجود دارد. بیمارى معمولاً خفیف و کوتاه‌مدت است ولى در بیماران مسن یا نوزادان و بیماران دچار اختلال ایمنى (مانند افراد مبتلا به عفوت HIV یا بیمارى سلول داسی) ممکن است شدید باشد. تشخیص براساس کشت مدفوع یا خون است.

امروزه در تمامی جهان توجه زیادی به تولید غذای سالم و از بین بردن بیماریهای بو جود آمده از مسمومیت های غذایی به عمل آمده است به طوری که پس از پاستوریزه کردن شیر، بحث پاستوریزاسیون تخم مرغ داخل پوسته مطرح شد.

عامل بیش از 40% از مسمومیت های غذایی باکتری سالمونا می باشد و منبع اصلی این باکتری در تخم مرغ است.

گزارشها حاکی از آن است که بیش از 1.4 میلیون نفر در سال مبتلا به این بیماری می شوند و از هر 20000 تخم مرغ یک تخم مرغ در آمریکا به این باکتری آلوده است.

محققین بر این باورند كه باكتری SE معمولا در زرده وجود دارد، گرچه وجود باكتری در سفیده نیز غیر ممكن نیست. بنابر این به طور كلی پیشنهاد می شود كه از خوردن تخم مرغ های خام و كاملا نپخته و مواد غذایی كه در ساختارشان از تخم مرغ نپخته استفاده شده است بطور جدی اجتناب شود.

سازمان امنیت غذا و دارو (FDA) در چهارم سپتامبر 2001 قانونی تصویب کرد مبنی بر اینکه تمامی کارتن های تخم مرغ میبایست این علامت هشدار را بر روی خود داشته باشند:

(برای جلوگیری از بیماریهای بو جود آمده از طریق باکتری، تخم مرغ ها را در یخچال نگهداری کنید، آنقدر حرارت بدهید تا زرده کاملا سفت شود، غذاهایی را که تخم مرغ در آنها بکار رفته است را کاملا بپزید) . 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *